top of page

Laulusolistit

Reetta Sironen

Ilana Rimón

Kalle Virtanen

Reetta promokuva 4_edited_edited.jpg

Lauloin jo ennen kuin osasin puhua. Kenties olen perinyt musikaalisuuden, isoisovanhempani olivat muusikkopariskunta tarunhohtoisessa Viipurissa.

 

Olen myös toiminut DJ:nä balkanin rytmejä soittavassa Djs Wonderlust kokoonpanossa. Esiintymisen laulajana olen aloittanut viime vuosien aikana, alettuani soittamaan domraa Helsingin Balalaikkaorkesterissa ja tavattuani domristi Pentti Yrjänäisen, jonka kanssa olen esiintynyt erilaisissa juhlatilaisuuksissa.

 

Laulu on kokonaisvaltainen kehollinen kokemus, joka läpäisee koko tunnerekisterin. Tunnen vetoa musiikkiperinteisiin, joissa laululla ilmaistaan tunnetta ja musiikilla on yhteisöllinen merkitys, energisoiva tai rauhoittava vaikutus.

DomraCocktail Ilana Rimon

Pienestä pitäen olen laulanut koulun näytelmissä ja kuoroissa, sukujuhlissa ja tapahtumissa - sekä tietenkin karaokessa. Musiikkiopintoja tein kymmenisen vuotta pianonsoiton puolella, mutta myöhemmin kävi selväksi, että omin ilmaisumuotoni on sittenkin laulu. DomraCocktailin lisäksi puuhailen myös historiallisen musiikin parissa. 

 

Musiikin suhteen ihmettelen itsekin, kuinka kaikkiruokainen olen. Hyvän biisin genre voi olla melkein mikä vain. Yhdistäviä tekijöitä suosikeilleni ovat melodisuus, tarinallisuus sekä se, ettei kuulijaa päästetä liian helpolla. Suosikkeihin kuuluvat muun muassa Queen, CMX ja NIN, uusimpia löytöjä olen tehnyt Iisan ja Vestan tuotannosta sekä Euroopan valot -radio-ohjelmasta.

Tenori Kalle Virtanen tunnetaan The Voice of Finland 2021 –laulukilpailun voittajana sekä monipuolisena ja luovana muusikkona, jonka repertuaari käsittää musiikkia monesta raskausluokasta oopperasta musikaaliin, poppiin, rockiin ja iskelmään.

 

Universal Music Finland julkaisi Kallen debyytti singlen ”Ikuinen” joulukuussa 2021 ja elokuussa 2021 kantaesitettiin Aleksanterin teatterissa Virtasen käsikirjoittama kamariooppera ”The Box”, jonka hänen puolisonsa Stefanie Tuurna on säveltänyt. Freelance-muusikkona Kalle työskentelee aktiivisesti oopperan parissa ja konsertoi erilaisten kokoonpanojen solistina. 

Kalle promo kuva 2 (2)_edited.jpg

Jokaisella DomraCocktailin laulajalla on omat keikkasettinsä, joihin voit tutustua täällä

bottom of page