top of page
DomraCocktail Pentti Yrjänäinen Ilana Rimon
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
DomraCocktail Pentti Yrjänäinen Ilana Rimon

Keikkasetit

Suomalaiset iskusävelmät

Laulusolisti: Ilana

Tämä keikkasetti sisältää iki-ihania suomalaisia iskelmiä 1930-50 luvuilta. Suklaasydän, Kuningaskobra ja Ranskalaiset korot vievät varttuneemmat kuulijat varmasti takaisin nuoruuden tunnelmiin ja nuoremmillekin monet kappaleet ovat varmasti tuttuja mökkiradiosta tai koulun musiikkitunneilta. 

LazzarellaDomraCocktail
00:00 / 00:36
DomraCocktail Pentti Yrjänäinen Ilana Rimon

Yhteislauluiltama:

Laulusolisti: Ilana

Tuttujen ja rakkaiden laulujen laulaminen yhdessä on aina hieno kokemus! DomraCocktailin yhteislaulusetissä on suomalaisia ikivihreitä ja käännösiskelmiä kuten Isoisän olkihattu, Rosvo-Roope ja Uralin pihlaja. Esilaulajana toimii Ilana Rimon, joka rohkaisee kaikki mukaan laulamaan.

Meksikon pikajunaDomraCocktail
00:00 / 00:48

Bailando:

Laulusolisti: Ilana

Menevä bilesetti, jonka soidessa saa - ja on suotavaa - tanssia! Maailmalla läpi lyöneiden hittien - Lambada, La Camisa Negra, Despacito - lisäksi hieman tuntemattomampia meneviä kappaleita. Mukana muutama koskettava rauhallisempi kappale discohitaiden tanssimiseksi tai muuten vain fiilisteltäväksi.

Hijo de la LunaDomraCocktail
00:00 / 00:48
Jennin kuva 1 käsityöilta 21.11_edited.png

Matkan taiten

 

Laulusolisti: Joni

Kulkijapojan leipä on pieninä palasina maailmalla! Joni vie meidät mukanaan sota-ajan jälkeiseen Suomeen. Matkalla muistellaan niin Elainia kuin Monrepos´n puistoa. 

Muistan sua ElaineDomraCocktail
00:00 / 02:11
DomraCocktail Pentti Yrjänäinen Joni Falck
bottom of page